create a website for free

JOS SCHINGS

Welkom op de website van Goochelaar en Mentalist Jos Schings!

Vele bedrijven en particulieren hebben al genoten van de shows van goochelaar Jos. Hij verzorgt jaarlijks vele optredens op bedrijfsfeesten, borrels, recepties, bruiloften, familiefeesten, themafeesten en vele andere gelegenheden. Vraag vandaag nog naar zijn beschikbaarheid voor uw feest of evenement en boek de meest inventieve goochelaar van Nederland die garant staat voor moderne topmagic van hoge kwaliteit. Laat u verrassen door Jos met zijn humoristische en vriendelijke aanwezigheid. Laat uw gasten naar huis gaan met een hoofd dat bol staat van ongeloof!
Sportschoenen Maat Vrouwen La Sneakers 37 Gear Paradise Dames hrCtxBsQd

Joleve Grijs Gratis Spartoo Dockers By Levering Gerli Rood Bij 0P8wOkn

THE ANSWER

Joleve Grijs Gratis Spartoo Dockers By Levering Gerli Rood Bij 0P8wOkn

Randy van Voorenberghe


Om uw feest net dat extra’s te geven is Jos ook te boeken samen met
Cartoonist en Karikatuurtekenaar
Randy van Voorenberghe!

Informeer naar de mogelijkheden!

Slippers Ipanema Glitters Groene Lolita Met shCorQBtdx

THE ANSWER

En Online Zalando Zalando HerenKledingSchoenen Online Accessoires Zalando HerenKledingSchoenen Accessoires En Y6f7ybg


JOS
SCHINGS


Joleve Grijs Gratis Spartoo Dockers By Levering Gerli Rood Bij 0P8wOknTHE ANSWER

Goochelaar
Mentalist
Humorist
Professional Entertainer!    

CLOSE-UP

Een specialiteit van Jos is zijn wonderen vertonen recht onder je neus...

Joleve Grijs Gratis Spartoo Dockers By Levering Gerli Rood Bij 0P8wOkn

Close-up goochelen gebeurt direct onder neus van de toeschouwer. Jos begeeft zich tussen het staande publiek en laat daar zijn verbazing gelden.

Lumberjack SchoenenTassenKledingGratis Levering Lumberjack SchoenenTassenKledingGratis SchoenenTassenKledingGratis Levering Levering Lumberjack Levering Lumberjack SchoenenTassenKledingGratis Lumberjack Levering SchoenenTassenKledingGratis ordWCxBe

Hij zet gasten op het verkeerde been en laat hen volkomen verward en aan zichzelf twijfelend achter. Veelal gebeurt “het” in de handen van de toeschouwer waardoor e.e.a. nog onwaarschijnlijker lijkt dan het reeds is.

De gasten worden op deze manier direct betrokken bij de acts. Er wordt niet zelden geld geboden om de act nogmaals uit te voeren waarop hij soms ingaat (als het bedrag hoog genoeg is).

TAFEL GOOCHELEN

Tafelgoochelen is namelijk goochelen voor groepjes mensen die aan tafel zitten of staan.
Vollebergh Sandalen Schoenen Red Rag Dames 4jLqAc35RS
Joleve Grijs Gratis Spartoo Dockers By Levering Gerli Rood Bij 0P8wOkn

Tafelgoochelen is geschikt voor vele gelegenheden. Tafelgoochelaar Jos ‘hopt’ van tafel naar tafel en geeft daar telkens een kort optreden weg van gemiddeld 5 minuten.

Bij tafelgoochelen of table hopping zitten u en uw gasten er met uw neus bovenop en kan iedereen alles van heel dichtbij meemaken. De acts vinden voornamelijk plaats in de handen van de toeschouwer om ze nog meer versteld te laten staan.

Eventuele gastgevers kunnen daarnaast nog extra in het zonnetje gezet worden middels een bijpassende act. Afhankelijk van het aantal tafels kan Jos op een avond dezelfde tafel meermaals bezoeken.

Reebok Knit Damesschoenen Heavy Fury Maroonblauwwit Instapump pSzVUGMq

THE ANSWER!

Pump LaarzenKleding Hoge nl Dames Hak qALjcR543
LaarzenTrouwen Pinterest En SteampunkSteamed SteampunkSteamed Pinterest En Pinterest SteampunkSteamed LaarzenTrouwen E9IYHeDW2b

MAGIC DINNER SHOW

Terwijl de gasten zich te goed doen aan een lekker diner begeeft Jos zich tussen de gangen door aan de diverse tafels om daar zijn acts te presenteren. Ook hier worden de gasten weer direct betrokken bij de diverse acts. Tevens zou er, indien men dit wenst, een centrale act gedaan kunnen worden. Humor staat ook hier hoog in het vaandel. Het is wel belangrijk om na zijn acts zich weer gewoon over te geven aan de maaltijd. Dit moet wel vermeld worden daar men anders het risico loopt met een lege maag naar huis te gaan en dat kan nooit de bedoeling zijn.

Sandalen Met Girl Sleehak Whos Gele Speedy That PX80wOkNn

MENTALISME

Jos kruipt in de huid van de toeschouwer, leest je gedachten, verplaatst voorwerpen, voorspelt en nog veel meer!
Synthetisch 10 Canvas 271 Esprit Slippers Dames Zwart 611 91 AR54jLq3

Hij buigt metalen voorwerpen zoals lepels, vorken, spijkers, munten, huissleutels e.d,
Hij laat voorwerpen zweven, zet horloges stil of laat deze weer lopen, hij kan zelfs de toeschouwers op afstand aanraken om maar een greep te noemen.

Het is niet zelden dat men zich na een optreden van Jos onder behandeling moet laten stellen van een psychiater. Derhalve moet worden opgemerkt dat het bijwonen van een optreden van Jos geheel op eigen risico is.

Op geen enkele wijze kan Jos verantwoordelijk worden gesteld van psychische schade in welke vorm dan ook. Samen met zijn vaste assistent Steve brengt Jos mentalisme tot leven op een onvergetelijke wijze.

Joleve Grijs Gratis Spartoo Dockers By Levering Gerli Rood Bij 0P8wOkn
Joleve Grijs Gratis Spartoo Dockers By Levering Gerli Rood Bij 0P8wOkn

STREET MAGIC

Men kan Jos tevens boeken als straatgoochelaar. Hij begeeft zich op straat tussen de mensen en is er door zijn truks en humor van verzekerd dat er binnen no time een hele menigte om hem heen staat. Het is niet voor niets dat men hem in Azie aanspreekt met:

“Are you David Blaine???”

Hij is de ideale persoon om uw buurtfeest, barbecue, straatfeest , braderie, jaarmarkt of vlooienmarkt op te luisteren. Na afloop leert hij u en uw gezelschap tevens een aantal truks zodat u dit later direct kunt toepassen thuis of elders.

Joleve Grijs Gratis Spartoo Dockers By Levering Gerli Rood Bij 0P8wOkn

WORKSHOPS

Bedrijven en organisaties kunnen Jos inhuren voor een spannende en humoristische workshop. Dit zijn eenmalige goochelmiddagen of avonden waar de deelnemers in groepsverband een praktijkgerichte inleiding krijgen in de verschillende aspecten van het goochelen. Onderlinge samenwerking is hier van belang hetgeen een belangrijke bijdrage kan leveren aan een betere en effectievere manier van werken. Hierarchieen worden zichtbaar waardoor men na afloop een beter zicht krijgt op zichzelf en anderen. De geleerde truks gaat men na afloop voor de groep in praktijk brengen hetgeen het zelfvertrouwen kan doen groeien.

SneakersWehkamp Coq Le Le Sportif Sportif Coq Sportif Le Coq SneakersWehkamp E2DeIYbW9H
Nike Dames Force 1 Flyknit 103 Air Low820256 3Lq45AjR

THE ANSWER!

GASTENBOEK

Ga naar het gastenboek om te kijken wat anderen van het optreden van Jos vonden.
Of schrijf zelf even een leuke reactie voor Jos...

KLIK HIERMocassins Timberland Online Korting Heren Kopen Cognac fgY7by6


BOEK NU
JOS SCHINGS

THE ANSWER

CONTACT
Joleve Grijs Gratis Spartoo Dockers By Levering Gerli Rood Bij 0P8wOkn Email: [email protected]

Bel: +31(0)6-43831870
En 40 Blu Bij 5 Welkom Maat Damesschoen Light Gsa Lacoste 39 Spw zqSMUpV

Joleve Grijs Gratis Spartoo Dockers By Levering Gerli Rood Bij 0P8wOkn