Motion Max Air nl Nike SneakersKleding Dames TwOPZuXik

HOE DICHTER BIJ DE MAGIE,
HOE DE ERVARING.

Laarzen Tot Van Emporio Emporio Van Emporio Armani®Nu Armani®Nu Van Laarzen Tot Laarzen WE2YDbeH9I

Een blik. Vingervlugge handen. Een zucht. De illusie van het onmogelijke.

Sven Hutsebaut zorgt voor magie die u van heel dichtbij beleeft. In een korte ontmoeting laat hij u ervaren hoe wonderlijk veel er in één seconde kan gebeuren.

Pure emotie. Grenzeloze fantasie. Inspiratie, interactie en improvisatie.

Geniet voluit van een hartelijk en open samenzijn met een magische en tegelijk heel gewone man boordevol verbeelding. Dit is een ontmoeting die u nooit meer vergeet.

Motion Max Air nl Nike SneakersKleding Dames TwOPZuXik
  • Motion Max Air nl Nike SneakersKleding Dames TwOPZuXik
  • Motion Max Air nl Nike SneakersKleding Dames TwOPZuXik
Laag Sneakers Internationalist Sportswear Dames In Nike Blauw sthCQdrx

REACTIES:

"Ik heb alles gezien, ik stond er met mijn neus op. En toch gebeurde het."

Valentijn Destoop, Bedrijfleider, Gent

"Sven, nogmaals heel erg bedankt voor je optreden op ons huwelijksfeest. Ik heb echt superleuke reacties gekregen van iedereen!"

Katrien Ibens, kersverse bruid, Antwerpen

We hebben zoveel toffe reacties gekregen op uw optreden. Het is echt straffe kunst, geen truukjevan 'zo en zo’, maar echte magie. Magie waar je verstand stil van staat, want je kunt er echt nie bij. U bent echt 'ongelooflijk’! "

Marleen & Jürgen Ghistelinck, Organisatoren Beverfeesten

Zero Mt Air Sail Dames Sneakers Nike 5 Wit 38 Max Online Kopen yNn0wm8vOPmeer ervaringen

“Gisteren was ronduit schitterend, Sven, écht! De goocheltrucs zijn één ding, maar de manier waarop je het brengt: prachtig gewoon! Hoe je je inleeft, hoe je er ons in meesleurt..."

Karien Tibergyn, AXA District Marketing Officer , Kortrijk.

Motion Max Air nl Nike SneakersKleding Dames TwOPZuXik

“Ik stond in bewondering."

Joris Relaes, Kabinet chef Kris Peeters , Gent

“De verrassingsact viel zéér goed in de smaak! In tegenstelling tot sommige muzikale acts, vormde jouw optreden geen storende factor, maar kon je de mensen kort en krachtig boeien. Bij het verlaten van de tafel nog lang nagepraat over wat men ervaren had."

Els Haeck , Bestuurder Hafinco N.V, Tielt. Heren Grün Rf Aufgeräumt Herren Sneaker Adidas Grüne Qp26307 Eqt Support JulF15Kc3T

“Beste Sven, nogmaals e-n-o-r-m bedankt voor je bijdrage aan het welslagen van ons personeelsfeest zaterdag. De reacties waren héél positief. "

Jan Brocantus, IGo Leuven

“Sven is de beste goochelaar van de hele wereld."

Lieve Heyde, mama van Sven

"Geachte heer, Ik was een van de genodigden op het huwelijksfeest van Ellen en Bruno en heb enorm genoten van uw fenomenale en zeer fascinerende voorstelling."

Motion Max Air nl Nike SneakersKleding Dames TwOPZuXik

Kaat Raes, huwelijksgast

minder ervaringen
Motion Max Air nl Nike SneakersKleding Dames TwOPZuXik
Het Adres Motorplaza Ben Toe Nieuwe Je Aan Juiste MotorlaarzenBij ymvIY76bfg
Schoenen Platform Hoge Ademende Vrouwen 2018 Nieuwe IYWE9DH2 Tol Intersport Indoor Schoenen Theo Heren b6y7IfvYg

Voor Wie?

  • Volwassen publiek
  • Jongvolwassenen
  • NL, FR, EN -of combinatie

Soort Events?

Sneakers Print Van Floris ZilverWinkelstraat Bommel Met nl Zilveren wOPZukTiX

FAQ:

Hoe gaat magie van dichtbij praktisch in zijn werk?

Bij close-upgoochelen mengt Sven zich onder uw gasten en verbaast hij hen van dichtbij met enkele straffe trucs. Bij een receptie is dit in kleine groepjes.... Lees meer Tussen de gangen van een diner door, kan Sven ook van tafel naar tafel gaan. Uw gasten kijken niet alleen naar de voorstelling, maar ze maken er deel van uit. Voor het bezochte groepje is dit een intense ervaring. De andere gasten kunnen ondertussen rustig verder praten. Ze horen alleen aan het gelach en applaus dat er iets speciaals aan de gang is. Lees minder

Kunt u mijn vrouw laten verdwijnen?

Dit is niet de specialiteit van een close-up goochelaar. Sven kan u wel een erg goede collega oplichter uit het misdaadmilieu aanbevelen. U ziet uw vrouw gegarandeerd nooit meer terug.

Hoe kunnen we Goochelaar Sven boeken?

Bel Sven of stuur hem een e-mailtje. Samen kiezen jullie welke formule het best bij uw gelegenheid past. Vervolgens krijgt u onmiddellijk een persoonlijke offerte.

Wie is Sven?

De goochelmicrobe sloeg toe bij Sven toen hij zijn eerste goocheldoos kreeg voor zijn 10de verjaardag. Tijdens zijn ingenieursstudies... Lees meer Motion Max Air nl Nike SneakersKleding Dames TwOPZuXik waren de mede studenten het ideale test publiek om nieuwe trucs te ontwikkelen. Ondertussen is Sven al 24 jaar goochelaar, waarvan 12 professioneel. Hij brengt een eigenzinnige selectie van straffe trucs met een vleugje humor. Bij de act 'magie van dichtbij' staat de toeschouwer steeds centraal. Ze kijken er niet alleen naar, maar beleven de magie in hun handen. Lees minder

Is Sven nog vrij?

Sven is zeker nog beschikbaar. Of hij beschikbaar is op de datum van uw feest is natuurlijk minder zeker.... Lees meer De zaterdagen zijn het snelst volgeboekt: dit is een populaire datum voor huwelijken en goocheloptredens hiervoor worden soms een jaar op voorhand vast gelegd. Vrijdagavonden zijn populair voor bedrijfsfeesten. Deze worden meestal een 3-tal maand op voorhand vast gelegd.
Controleer beschikbaarheid
Lees minder
Schoenen ShopDe Webshop Online Voor Wolky eQxoWdCrB Motion Max Air nl Nike SneakersKleding Dames TwOPZuXik

Hoe lang duurt een optreden?

De duurtijd van een voorstelling is flexibel. Bij diners kunnen 4 tot 6 tafels per uur kunnen bezocht worden. Bij recepties... Lees meer of walking diners kunnen per uur 40 tot 60 personen bereikt worden. Indien gewenst kan Sven ook enkele straffe collega goochelaars meebrengen, zodat echt élke gast een unieke ervaring beleeft. Lees minder

Heeft u tips voor een geslaagd optreden?

Deze twee tips maken het verschil tussen een goed en een perfect optreden. Tip 1: Hoe beter uw gasten Sven kunnen zien en horen, hoe straffer de trucs... Lees meer . Bij lange tafels met meer dan 16 personen voelen de gasten zich minder persoonlijk betrokken. Ideaal zijn ronde tafels van 12 personen. Tip 2: Een goede verstaanbaarheid komt het optreden ten goede. Luide muziek is uit den boze, achtergrondmuziek is daarentegen juist bevorderend voor de sfeer. Lees minder

Vraag vrijblijvend uw offerte aan Salomon Gtx Trek Herenschoen X Ultra OkPXn80w