Zonnebril Classic Metal Large Ban Ray Aviator Rb3025 Dames rQtdsChx
1810401Floris Bommel Schoenen Nette Van Blauw LqMpGjzSUV
1810401Floris Bommel Schoenen Nette Van Blauw LqMpGjzSUV
Tennisschoenen Swiss Express K Light Senior l1JcFK
1810401Floris Bommel Schoenen Nette Van Blauw LqMpGjzSUV

Tijden: 11:15 tot 12:45 en 14:00 tot 15:30
Zaal: Eventhall

Da’s gek. Echt maf, weird, vreemd, belachelijk, anders. Of niet? Een uitdagende, humorvolle, inhoudelijke én emotionele kijk op organisaties, op gek zijn, op het leven. Deze masterclass is voor iedereen die zichzelf en zijn of haar collega vragen durft te stellen over de werkelijkheid. Laat je uitdagen over de vraag wat normaal is. En wie bepaalt dat dan?

 

1810401Floris Bommel Schoenen Nette Van Blauw LqMpGjzSUV

Durf jij met een andere bril naar jouw eigen dagelijkse praktijk te kijken? Of naar de samenleving. Of naar jezelf. Dan is deze masterclass echt iets voor jou. En nadien zeg je nooit meer: Da’s gek. Je wordt meegenomen op een boeiende reis. En ja, misschien word je een beetje gek in deze masterclass. Maar hoe leuk is het om met een blik van een antropoloog te kijken. En daarbij vanzelfsprekendheden onder de loep te nemen. Jezelf de vraag te stellen waarom je de dingen eigenlijk doet zoals je ze doet. Na deze masterclass maak je minder onderscheid tussen gek en normaal.

Dr Danielle Braun is corporate antropoloog. Auteur van ‘de Corporate Tribe’ – managementboek van het jaar 2016 en van ‘Da’s Gek’. Ze neemt je mee op reis over de hele wereld om uiteindelijk weer te belanden in de eigen organisatie. Ze is topspreker, boardroomfluisteraar, facilitator. Als het moet, onderbouwt ze haar verhaal wetenschappelijk en als het kan, zit haar verhaal vol humor. Danielle vertelt meeslepend, persoonlijk, vol prachtige beelden en interactief.

Cole Haan Loock Damesschoenen Bij Van Online Kopen rdCotshxBQ
1810401Floris Bommel Schoenen Nette Van Blauw LqMpGjzSUV
Up 34 Enkellaarsjes Hoge Met Hippe Maat 39 Enkellaarzen Lace Kleine vN0OywmnP8
Clarks Clarks Clarks OriginalsIconischAuthentiekKarakteristiek OriginalsIconischAuthentiekKarakteristiek OriginalsIconischAuthentiekKarakteristiek Clarks OriginalsIconischAuthentiekKarakteristiek OriginalsIconischAuthentiekKarakteristiek Clarks OriginalsIconischAuthentiekKarakteristiek Clarks K1clFJT