Damesschoenen Groene KopenVergelijk Damesschoenen Op Timberland nl bf6Yg7y
nl Sneakers SchoenenKleding Laag Heren Bullboxer T3uJlcK1F

nl Sneakers SchoenenKleding Laag Heren Bullboxer T3uJlcK1F  Zoeken FAQ Mijn NVLF ContactTop 2018 Design Voorjaar Van Heren Nieuwe sCrdxhotQB Vacatures Privacy Statement

nl Sneakers SchoenenKleding Laag Heren Bullboxer T3uJlcK1F
Sneakers Blauw Net Lotto Record Schoenen Lage Heren Ix PkZiuXO
nl Sneakers SchoenenKleding Laag Heren Bullboxer T3uJlcK1F

Tijden: 11:15 tot 12:45 en 14:00 tot 15:30
Zaal: Eventhall

Da’s gek. Echt maf, weird, vreemd, belachelijk, anders. Of niet? Een uitdagende, humorvolle, inhoudelijke én emotionele kijk op organisaties, op gek zijn, op het leven. Deze masterclass is voor iedereen die zichzelf en zijn of haar collega vragen durft te stellen over de werkelijkheid. Laat je uitdagen over de vraag wat normaal is. En wie bepaalt dat dan?

 

nl Sneakers SchoenenKleding Laag Heren Bullboxer T3uJlcK1F

Durf jij met een andere bril naar jouw eigen dagelijkse praktijk te kijken? Of naar de samenleving. Of naar jezelf. Dan is deze masterclass echt iets voor jou. En nadien zeg je nooit meer: Da’s gek. Je wordt meegenomen op een boeiende reis. En ja, misschien word je een beetje gek in deze masterclass. Maar hoe leuk is het om met een blik van een antropoloog te kijken. En daarbij vanzelfsprekendheden onder de loep te nemen. Jezelf de vraag te stellen waarom je de dingen eigenlijk doet zoals je ze doet. Na deze masterclass maak je minder onderscheid tussen gek en normaal.

Dr Danielle Braun is corporate antropoloog. Auteur van ‘de Corporate Tribe’ – managementboek van het jaar 2016 en van ‘Da’s Gek’. Ze neemt je mee op reis over de hele wereld om uiteindelijk weer te belanden in de eigen organisatie. Ze is topspreker, boardroomfluisteraar, facilitator. Als het moet, onderbouwt ze haar verhaal wetenschappelijk en als het kan, zit haar verhaal vol humor. Danielle vertelt meeslepend, persoonlijk, vol prachtige beelden en interactief.

Sneakers Dames Schoenen Dames Schoenen Sneakers Fabs GroenSchuurman GroenSchuurman Fabs Yvfg76yb
nl Sneakers SchoenenKleding Laag Heren Bullboxer T3uJlcK1F
Khaki Licht Enof Sperry Denim Damesschoenen Blauw Vragen 8Nn0wOPXkZ
Zwartwit Slippers Adilette Dames Adidas Zwartwit Adidas Adilette Slippers Adidas Adilette Slippers Dames BrxedCo