Dames Laarzen Dames Enkel ZwartKleding Enkel Bergling 29YIEWDH
nl Suède Squarefeet Woden Ydun Dames Sneaker Mesh iOXPZku

Als hippische ondernemer werkt u wellicht alleen of met personeel, stagiaires of vrijwilligers.Dames Laarzen Dames Enkel ZwartKleding Enkel Bergling 29YIEWDH
Dames Laarzen Dames Enkel ZwartKleding Enkel Bergling 29YIEWDH Voor alle risico’s die te maken hebben met mensen die met u samenwerken zijn er oplossingen zoals aansprakelijkheidsverzekeringen, Ongevallenverzekeringen en Verzuimverzekeringen.

Maar hoe belangrijk bent u zelf voor uw onderneming?

Ook u loopt risico en er is niemand die voor u zorgt als u het zelf niet regelt.

Ondernemen is ook ervoor zorgen dat uw onderneming niet in gevaar komt als uzelf iets overkomt. Het voortbestaan van uw onderneming komt dan niet alleen in gevaar, maar ook uw persoonlijke financiële situatie loopt gevaar. Uw ziektekostendekking zal uw medische kosten vergoeden, maar er niemand die uw inkomen op veilig stelt.

Uiteindelijk is er maar 1 mogelijkheid om dit te verzekeren. Dat is met een goede Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Echter voor een aantal mensen is dit wellicht geen haalbare optie en daarom bieden wij naast de AOV ook een speciale Ongevallenverzekering aan die gericht is op hippische beroepen.

Dames Laarzen Dames Enkel ZwartKleding Enkel Bergling 29YIEWDH

Equine Risk; Niet alleen voor uw bedrijf, maar ook voor u als ondernemer!

Sneakers Adidas be Haven KopenBeslist Collectie 2019 4Rj35LAq